25 Μαΐου, 2024
Σύλλογος Μεταπτυχιακών Κοινωνικής & Αλληλέγγυας Οικονομίας
Expand search form
0 0.00

Cart

No products in the cart.

Blog

Διαδικτυακή παρουσίαση του Προγράμματος Σπουδών της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας του ΕΑΠ

Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο παρέχει τη δυνατότητα στους υποψήφιους φοιτητές να γνωρίσουν τα Προγράμματα του, μέσα από μια σειρά διαδικτυακών παρουσιάσεων, από την Πέμπτη 20, έως το Σάββατο 29 Μαΐου.

Το ΕΑΠ πρωτοπορώντας, δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους και υπερβαίνοντας τις δυσκολίες που προκαλεί η πανδημία, να έχουν μια πρώτη επαφή με την ακαδημαϊκή του κοινότητα και παράλληλα να ενημερωθούν για τα προσφερόμενα Προγράμματα.

Οι Διευθυντές των Προγραμμάτων, σε συνεργασία με Καθηγητές, αλλά και εξειδικευμένο διοικητικό προσωπικό, θα παρουσιάσουν τα Προπτυχιακά και τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Ιδρύματος, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση  και επίλυση αποριών γύρω από το κάθε Πρόγραμμα.

Σε αυτό το πλαίσιο, σας παραθέτουμε,παρακάτω, τον σύνδεσμο πρόσβασης παρουσίασης του Προγράμματος Σπουδών της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας του ΕΑΠ που θα γίνει την 29η Μαΐου 2021 και ώρα 16:00-20:00

Κλικ για λίστα με όλες τις παρουσιάσεις

Προηγούμενο Άρθρο

Participatory learning pathways, youth policy, and languages of evaluation

Επόμενο Άρθρο

Η κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία στην εποχή της πανδημίας – Περιλήψεις

You might be interested in …

Zapatistas

Ημέρα γιορτής και αγώνα για τη Μάνα Γη

“Από τα βουνά του Μεξικού στους δρόμους της Αθήνας.Με αφορμή την 22 Απρίλη, ημέρα που έχουν ορίσει οι ιθαγενικές κοινότητες σαν παγκόσμια ημέρα για την Μάνα γη, αλλά και το ταξίδι των Ζαπατίστας στην Ευρώπη, […]